Reix ontwikkelt en bouwt bijzondere projecten

Bekijk onze projecten

Dit is het bouwen van de toekomst

Wij zijn het jongste bouwbedrijf van Nederland. We komen recht van de opleiding. Door onze jeugdige kijk zijn we in staat op een andere manier naar bouw, projecten en ontwikkeling te kijken. Omdat we samenwerken en klankborden met een oude rot in het vak hebben we daarnaast alle benodigde ervaring, kennis en het netwerk om hetgeen we samen bedenken en beloven, ook waar te kunnen maken.

Wij zijn bereid om met andere ogen naar de bouw te kijken

Wij zijn jonge bouwers. Wij zijn bereid om met andere ogen naar de bouwwereld te kijken. Transparantie en klantgerichtheid spelen hierbij een belangrijke rol. We doen het samen! Ontzorgen alléén is voor ons niet genoeg. Wij luisteren en denken mee. Samen met de klant zoeken we naar pragmatische en/of innovatieve oplossingen om hun project te realiseren. Soms zijn er namelijk ook slimmere en goedkopere oplossingen.
Wij zijn nette hardwerkende jongens, niet arrogant en zijn betrouwbaar. We communiceren helder en leveren altijd kwaliteit.

Meerwerk bestaat bij ons niet

We maken alles conform onze offertes. Wanneer de voorwaarden van de opdracht niet veranderen zullen wij altijd leveren conform de offerte en de voorwaarden die daarin benoemd zijn. Wanneer er keuzes gemaakt dienen te worden waarin er meerkosten op de loer liggen is een klant hier altijd direct bij betrokken en komen we hier niet achteraf mee aan. We maken de keuze samen en zorgen dat we het op een pragmatische manier oplossen. Waar een wil is, is er immers een weg.

We bouwen samen

Wanneer je de wereld van de bouw wilt veranderen moet je de dingen ook anders doen. Wij geloven in samen bouwen! Samen met de klant, samen met leveranciers en onderaannemers. We betrekken de klant waar nodig in onze processen en keuzes. Natuurlijk ontzorgen we, maar wanneer er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden dan betrekken we de betrokken partijen om zo samen tot de beste oplossing te komen. Maakt niet uit in welke fase van de bouw. Van de offerte tot aan de oplevering. Dit borgen we met ons wekelijkse bouwoverleg waarin we allebetrokken partijen om tafel hebben en dus iedereen op de hoogte is van de status van het project.

jonge honden met jarenlange ervaring

Als jongste bouwbedrijf van Nederland kijken we op een vernieuwende manier naar projecten. Onder leiding van onze Bouw Dino zijn wij de ideale combinatie van jarenlange ervaring en jeugdige inzichten. Wil je ook samen met ons aan mooie projecten bouwen? Stuur dan even een appie.

FRANS VAN DEN BAAR
BOUW DINO
f.vdbaar@reix.nl

06 426 194 77

MILAN HENDRIKS
CHEF BOUW
m.hendriks@reix.nl

06 118 478 64

KAI REUMERS
CHEF BOUW
k.reumers@reix.nl

06 435 179 62

Jong, jonger, jongst…

Wij werken samen. En niet alleen met onze klanten en leveranciers, maar ook met de opleidingen. De jeugd heeft immers de toekomst. We werken samen met opleidingen als ‘Bouwmensen’ om dicht op de bron te zitten en de jeugd enthousiast te maken voor het werken in de bouw. We geven gastlessen, we leiden op in werk-leer trajecten en laten de jeugd zo zien hoe leuk de bouw is. Niets geeft namelijk zoveel voldoening dan aan het einde van de dag resultaat te zien van wat je maakt en zelf de verantwoordelijkheid te hebben over de projecten.

Ook een opleiding? En wil je samen werken aan een duurzame toekomst van de bouw? Of wil je stage lopen?

Neem dan contact op